Pentru calitatea şi promptitudinea serviciilor furnizate, recomandăm cu plăcere societatea Prolingua ca pe un partener pe care te poţi baza.

PETROM


Suntem pe deplin multumiţi de calitatea şi promptitudinea serviciilor prestate care s-au menţinut la cote inalte chiar şi in situaţia unor texte de dificultate sporita sau a unor termene de execuţie extrem de scurte. Totodată ne exprimăm aprecierea faţă de echipa de profesionişti care asigură desfăşurarea eficientă a activităţii şi o recomandăm tuturor celor care doresc să beneficieze de servicii de calitate.
TAROM


Toate proiectele derulate cu firma Prolingua au fost gestionate profesionist. Chiar şi in situaţia unor texte dificile, terminologia de specialitate a fost respectată cu stricteţe, la fel ca şi termenele de livrare. Astfel, Prolingua a demonstrat că dispune de experienţa necesară in vederea asigurării unor servicii de cea mai bună calitate.
PRICEWATERHOUSECOOPERS


De fiecare dată Prolingua a demonstrat că este un partener de incredere, atat In privinţa calităţii traducerilor, cat şi a flexibilităţii şi rapidităţii de care a dat dovadă.

TELEVIZIUNEA ROMANA


Confirmăm cu plăcere colaboarea noastră cu compania S.C. PROLINGUA S.R.L. Bucureşti, prestatorul nostru de servicii de traducere cu care am tradus deja un număr considerabil de pagini cu un grad ridicat de dificultate in domeniul juridic şi tehnic. Pe toată perioada colaborării, Prolingua ne-a furnizat traduceri de cea mai bună calitate, respectand intotdeauna termenele stabilite.
HOLCIM


Prolingua raspunde cu promptitudine şi profesionalism necesităţilor noastre, reuşind să traducă intr-un timp scurt documente cu caracter specializat, respectiv juridic sau economic.
CURTEA DE CONTURI A ROMANIEI


Stăpanirea limbajului de specialitate, rapiditatea in situaţii de urgenţă, precum şi respectarea fără excepţie a termenului limită fac din compania Prolingua un partener de incredere

MINISTERUL SĂNĂTAŢII PUBLICE


Cea mai eficientă recomandare pe care o putem face companiei de traduceri Prolingua este insăşi neintrerupta noastră colaborare. Am constat astfel că stăpanirea limbajului de specialitate care pune probleme deosebite intr-o traducere in mod special tehnic, financiar şi juridic reprezintă un mare atu al echipei de traducători din cadrul Prolingua, aspect care ne-a determinat să le alegem cu incredere serviciile pentru cele mai complexe traduceri oficiale
APA NOVA BUCUREŞTI


Certificari

Doriti sa aflati mai multe informatii?

Colaborarea cu noi decurge simplu. Sunaţi-ne sau transmiteţi-ne un fax sau un e-mail! Veţi primi in cel mai scurt timp oferta noastră.

TOP