DTP & grafica

Integrarea grafică de text şi imagine prin intermediul programelor software specifice reprezintă adesea ultima etapa, indispensabilă, a procesului de traducere..

Conştienţi de această cerinţă, ne-am extins oferta cu servicii profesioniste de DTP şi grafică, astfel incit documentele tehnice sau materialele informative şi publicitare cu formatare complexă, cu imagini şi texte explicative, cu note de subsol sau finale, cu scheme, diagrame, grafice, sau cu tabele şi organigrame să poată fi livrate in acelaşi format şi avind acelaşi aspect ca şi originalul.

Pentru lucrările de complexitate redusă, care implică aşezarea textului in pagină intr-un format cat mai asemănător cu originalul, procesarea este inclusă in preţul traducerii. Pentru lucrările de complexitate crescută care presupun conversia documentelor sursă in formate editabile de text, precum şi scanarea, prelucrarea imaginilor sau inserarea de text in imagini, costurile specifice serviciului sunt calculate in funcţie de dificultatea formatării documentului.

Certificari

Doriti sa aflati mai multe informatii?

Colaborarea cu noi decurge simplu. Sunaţi-ne sau transmiteţi-ne un fax sau un e-mail! Veţi primi in cel mai scurt timp oferta noastră.

TOP