Interpretare

Aveţi nevoie de interpreţi profesionişti pentru negocieri sau conferinţe? Prolingua vă stă oricand la dispoziţie cu soluţii perfect adaptate cerinţelor dumneavoastră. Echipa noastră de interpreţi este formată din profesionişti cu un grad ridicat de experienţă, specializaţi pe diverse domenii. Pentru fiecare situaţie, numărul de interpreţi se stabileşte in funcţie de durata şi gradul de complexitate a evenimentului, cu garantarea calităţii şi confidenţialităţii serviciilor prestate.

Asigurăm servicii de interpretare simultană şi consecutivă, in mai multe limbi străine, pentru diferite tipuri de evenimente: conferinţe internaţionale, simpozioane, intalniri de afaceri, workshopuri, seminarii de instruire, precum şi servicii de interpretare in faţa notarului sau in faţa altor autorităţi. Dacă ne trimiteţi detalii despre evenimentul dumneavoastră, vă vom putea transmite o ofertă detaliată.

In acest sens avem nevoie de următoarele informaţii:
- data şi locul evenimentului
- tema şi domeniul
- durata şi structura
- perechea de limbi
- numărul de participanţi
- tipul de translaţie solicitat.

O discuţie prealabilă cu organizatorul evenimentului se dovedeşte adesea foarte utilă.

Certificari

Doriti sa aflati mai multe informatii?

Colaborarea cu noi decurge simplu. Sunaţi-ne sau transmiteţi-ne un fax sau un e-mail! Veţi primi in cel mai scurt timp oferta noastră.

TOP