Misiune
Obiective
Valori

Prin serviciile noastre de traducere si interpretare dorim să facilităm o comunicare eficientă care să vă sprijine in consolidarea poziţiei pe toate pieţele internaţionale actuale. in acest scop, nu traducem doar cuvinte, ci reconstituim mesaje şi comunicăm idei. Astfel, veţi reuşi să le transmiteţi clienţilor, in propria lor limbă, o imagine fidelă a produselor sau serviciilor dumneavoastră.

Obiective
Preocuparea noastră constantă este să inregistrăm progrese susţinute pentru a ne clădi o imagine de prestigiu şi a ne consolida o identitate puternică pe piaţa traducerilor central şi est europene. Pentru aceasta vrem să construim relaţii de afaceri pe termen lung şi să fim partenerii clienţilor noştri.

Valori
Deciziile, acţiunile şi obiectivele Prolingua sunt fundamentate pe valori care reprezintă esenţa relaţiei pe care dorim să o dezvoltăm cu dumneavoastră:

Angajamentul faţă de clienţi
Ştim că putem atinge noi standarde in relaţia cu clienţiii nostri numai dacă inţelegem pe deplin nevoile şi aşteptările lor. Astfel, dorim să integrăm perfect serviciile pe care le oferim in activitatea dumneavoastră, adăugand valoare in fiecare etapă a parteneriatului nostru.

Munca in echipă
Munca in echipă stă la baza intregii noastre activităţi. Suntem decişi să lucrăm ca o echipă pentru a integra perfect serviciile noastre si pentru a aduce valoare adăugată activităţilor dumneavoastra. Devotamentul, determinarea şi dialogul reprezintă cheia succesului in activitatea echipei Prolingua.

Reputaţia
Reputaţia este totul. Noi, cei de la Prolingua, ştim că pentru a construi o reputaţie este nevoie de ani. Suntem decişi să ne menţinem, să ne dezvoltăm şi să ne monitorizăm reputaţia, acţionand cu profesionalism, integritate şi respect şi fiind un partener de incredere.

Succesul ambelor părţi
Scopul nostru este ca succesul să fie al ambelor părţi, al clienţilor noştri şi al nostru.

Certificari

Doriti sa aflati mai multe informatii?

Colaborarea cu noi decurge simplu. Sunaţi-ne sau transmiteţi-ne un fax sau un e-mail! Veţi primi in cel mai scurt timp oferta noastră.

TOP