Profil

Prolingua a fost infiinţată in anul 2002 cu misiunea de a furniza clienţilor săi servicii de traducere şi interpretare de cea mai bună calitate, pentru principalele limbi europene. Cu fiecare an ne-am imbunătăţit serviciile şi oferta, ne-am optimizat mijloacele de comunicare, procedurile interne şi fluxul de lucru şi am construit parteneriate de lungă durată cu clienţii noştri.

Calitatea serviciilor furnizate, impreuna cu numărul tot mai mare de clienţi romani si străini mulţumiţi, au contribuit la poziţionarea noastră in ierarhia celor mai importanţi jucători de pe piaţa traducerilor din Romania. Cu peste 100 de traducători şi interpreţi, atat angajaţi cat şi colaboratori, Prolingua reuneşte in prezent resurse umane experimentate, la care se adaugă o dotare complexă, tehnologii software specializate şi un mod profesionist de administrare a proiectelor. Toate acestea pentru a furniza servicii de traducere şi interpretare de inaltă calitate in 29 de limbi şi pentru mai multe domenii de specializare: juridic, economic, financiar, bancar, tehnic, auto, IT şi medical.

Profil Prolingua
Certificari

Doriti sa aflati mai multe informatii?

Colaborarea cu noi decurge simplu. Sunaţi-ne sau transmiteţi-ne un fax sau un e-mail! Veţi primi in cel mai scurt timp oferta noastră.

TOP