Servicii de localizare

Localizarea reprezintă mai mult decat o simplă traducere. Pentru a cuceri pieţele externe, este necesară adaptarea lingvistică, tehnică şi culturală a programelor şi paginilor de internet, precum si a oricărui produs care are o interfaţă cu utilizatorul, sau care este insoţit de o documentaţie. Ţinand cont de aceste provocări, Prolingua vă oferă servicii de localizare web şi soft de cea mai bună calitate, cu ajutorul aplicaţiilor software specializate, precum şi al ghidurilor stilistice şi glosarelor terminologice intocmite special pentru a asigura un grad ridicat de consecvenţă lingvistică.

In această perioadă a Internetului, crearea şi menţinerea unei pagini de internet bine promovate, precum si traducerea acesteia in mai multe limbi străine devine un standard internaţional. Ea reprezintă şi una dintre modalităţile cele mai eficiente de a asigura extinderea afacerii dumneavoastră pe intreaga piaţă internaţionala, printr-un mesaj ţintit şi corect formulat. Pentru a asigura posibilitatea accesării la nivel internaţional a paginilor web, este adesea necesar să se modifice foarte mult fişierele curente HTML, PHP, fişierele grafice, de text etc. Prin procesul de localizare a paginilor web, ne asigurăm că informaţiile şi/sau codurile (de tip caractere, dată, oră, monedă şi formate de numere, date de contact, culori şi aliniere a textului etc.) indeplinesc aşteptările grupului dumneavoastră ţintă de la nivel internaţional.

Certificari

Doriti sa aflati mai multe informatii?

Colaborarea cu noi decurge simplu. Sunaţi-ne sau transmiteţi-ne un fax sau un e-mail! Veţi primi in cel mai scurt timp oferta noastră.

TOP