Traduceri specializate

Ca furnizor de servicii specializate de traducere, suntem conştienţi că procesul de traducere nu este un simplu exerciţiu lingvistic, ci un serviciu complex. Din acest motiv, ne-am concentrat atenţia asupra selectării atente a resurselor umane specializate şi a implementării celor mai noi resurse tehnice, alături de un management de proiect eficient şi un flux de lucru bine controlat şi organizat.

Astfel, succesul proiectelor dumneavoastră de traducere este asigurat de o echipă multidisciplinară compusă din traducători, revizori lingvişti şi de specialitate, terminologi, experţi ştiinţifici, corectori si specialişti DTP. Traducătorii noştri sunt numai profesionişti cu studii universitare lingvistice sau de profil şi o vastă experienţă in domeniul traducerilor. Aceştia au fost selectaţi riguros in conformitate cu procedurile interne de testare şi selecţie care vizează evaluarea competenţelor specifice şi a experienţei de lucru.
Prolingua işi desfăşoară activitatea cu ajutorul unor resurse tehnice de ultimă generaţie, glosare şi surse terminologice structurate pe domenii, instrumente de traducere asistată de calculator şi pachete software de grafică pentru proiecte speciale.

Realizăm traduceri din / in următoarele limbi: albaneză, arabă, bulgară, cehă, chineză, croată, daneză, ebraică, engleză, franceză, germană, greacă, italiană, japoneză, maghiară, norvegiană, olandeză, persană, poloneză, portugheză, rusă, sirbă, slovacă, slovenă, spaniolă, suedeză, turcă, ucraineană, vietnameză.
Prolingua oferă servicii specializate de traducere la standarde inalte de calitate, cu promptitudine şi la preţuri competitive, in următoarele domenii: economic, financiar, bancar, juridic, tehnic, medical, publicitar, IT, şi servicii de localizare. Pentru a le furniza clienţilor noştri soluţii complete, documentele traduse sunt livrate in acelaşi format şi avand acelaşi aspect ca şi documentul sursă. Putem livra traducerile prin diferite modalităţi: electronic (e-mail), optic (CD) sau pe suport de hartie autorizat / legalizat (fax, curier). Alegerea vă aparţine!

Certificari

Doriti sa aflati mai multe informatii?

Colaborarea cu noi decurge simplu. Sunaţi-ne sau transmiteţi-ne un fax sau un e-mail! Veţi primi in cel mai scurt timp oferta noastră.

TOP