Traduceri urgente

Sunaţi-ne sau transmiteţi-ne un fax sau un e-mail! Puteţi fi siguri că vom respecta cu stricteţe termenele de predare stabilite şi că vom trata cu prioritate traducerile dumneavoastră urgente.

Termenele de livrare sunt flexibile şi se stabilesc impreună cu clientul nostru pentru fiecare proiect de traducere in parte, in funcţie de volumul şi complexitatea textului sursă, precum şi de scopul traducerii. Inţelegem, insă, de fiecare dată cerinţele dumneavoastră impuse de termene-limită sau de situaţii neprevăzute. Dacă vă aflaţi sub presiunea timpului şi trebuie să finalizaţi rapid o traducere, noi vă stăm la dispoziţie cu servicii profesioniste. Prolingua dispune de o echipă numeroasă de traducători profesionişti care pot furniza traduceri urgente intr-un interval cuprins intre 3 h - 24 h, in funcţie de mărimea proiectului. Chiar şi in cazul comenzilor de acest tip, colaborarea cu noi decurge simplu.

Certificari

Doriti sa aflati mai multe informatii?

Colaborarea cu noi decurge simplu. Sunaţi-ne sau transmiteţi-ne un fax sau un e-mail! Veţi primi in cel mai scurt timp oferta noastră.

TOP